Sunday, March 27, 2011

Work in, work out.

Om man har åldersnoja kan det kännas fint att konstatera att de gamla arbetsmyglartakterna från gymnasieåren ännu sitter i.

Jag borde: skriva budget, revidera tidsplan, formulera projektmål och beräkna moms, för nu ska Brevnoveller starta sin utgivning igen och då behövs nya pengar.

I stället: Organiserar jag om min hårddisk, rensar RSS-flödet, och bokar träningspass, letar upp ännu mer obskyra stipendier, överväger att måla naglarna. (Och bloggar, uppenbarligen.)

Vafan. Jag var ju vuxen alldeles nyss.
(Evenutellt är defenitionen på vuxendomen att man gått från att läsa serietidningar till att rensa RSS-flöden för att komma undan jobb.)

Wednesday, March 23, 2011

and all her friends

Liz Taylor, till minne av din sorgliga död ska jag plocka mina ögonbryn med den helt ouppnåeliga ambitionen att de ska likna dina, eftersom dina är brynen som alla andra bryn bör modelleras efter, i evighet, Amen.

Audrey Hepburns bryn går också bra.

För övrigt, och det här kan jag skriva utan att få skrytskäms eftersom det tyvärr inte alls gått i arv till mig, så är min mormor och Lizzie extremt lika.
Detta hade kunnat illustreras av en pedagogisk bild på båda två, men alas no, Majken finns inte digitalt. (Än, jag känner att detta bör korrigeras.). Men som ni förstår av nedanstående lookalike var min mormor något av en heting.




Wednesday, March 16, 2011

never seemed so sweet

Saker jag inte tycker att mitt jobb är roligare än*, utan inbördes ordning:
- Vita Huset-boxen
- mina vänner
- min kille
- att rida
- att inreda min nya tomma lägenhet
- att läsa ut Palme-biografin

Saker jag vilken dag som helst ställer in till förmån för att jobba:
- all of the above.

Ibland är jag inte helt nöjd med mig själv.

*förtydligande: har fortfarande världensroligastejobb, men ibland hjälper det inte riktigt.

Monday, March 14, 2011

dollhouse.

Men alltså. Vad är upp med att folk kränger en massa himla DOCKSKÅPSMÖBLER på tradera? Har tre gånger varit nära att buda hem en assnygg Emma-fåtölj för det facila priset av 80 kronor, bara för att upptäcka att den är tre centimeter hög.
Inte okej.

(Det här får mig även att fundera över hur utbrett dockskåps-intresset är bland det svenska folket. Jag skojar inte när jag säger att ungefär en femtedel av alla fåtöjer på tradera är dockskåpsmöbler. Jag känner att jag är en märklig och något sekteristisk subkultur på spåren. Gratistips till alla reportagetidningar där ute.)


Wft?